top of page

At Your Service

Guest performance @ "This Is Why We Cried" by Samara Sallam
Museum of Contemporary Art, Roskilde, Denmark
2020

oscaredit8.jpg

Udstillingen “This Is Why We Cried” af Samara Sallam åbner op for dialogen mellem menneske og robot. Men hvor er robotten? Hvor er den digitale beskuer der kan gå i dialog med udstillingen og med os andre? Det var tankerne, der inspirerede Samara Sallam og Museet for Samtidskunst til at invitere The Gaming Department til at starte en samtale om hendes værker.

Kunstnergruppen The Gaming Department udforsker udstillingen “This Is Why We Cried” gennem interaktion med robotten Sanbot. Sanbot er en intelligent sky-aktiveret tjenesterobot som er udviklet af Qihan Technology Co LTD, - et firma specialiseret i robotter og kunstig intelligens, som er bosiddende i Shenzhen, Kina.

The Gaming Department vil bringe Sanboten, den virkelige digitale beskuer,  til Museet for Samtidskunst og guide den gennem udstillingen for at fremprovokere en reaktion fra den. The Gaming Department vil gribe muligheden for at uddanne robotten i at se udstillingen gennem deres/ et kunstnerisk/ et menneskeligt perspektiv. Som en opfølgning vil Sanbot stille op til et interview der berører nogle eksistentielle spørgsmål  om tilhørsforhold og eksistensret.

At your Service
at_your_service_poster.jpg

Funded by:

SKF_logo_red_CMYK-800px.jpg
bottom of page